P7030045

Reacties

Plaats een reactie
  • Roberto op 2013-Jun-29 05:37:28 zei Roberto

    Hallo SharminIk schrijf om juille te bedanken voor het organiseren van onze vakantie naar Sharks Bay vorige week. De vakantie was geweldig, het duikcentrum, hotel, gidsen en duiklocaties waren allemaal geweldig, niets was te veel moeite. Uiteindelijk hebben we de mogelijkheid om te doen 7 dagen bootduiken en een nachtduik, en ondanks het feit dat op drie verschillende boten tijdens de week, elke crew en duikgids waren briljant. Alex, de Dive Centre Manager heeft me geholpen, net als de receptie. Alles bij elkaar, deze duikvakantie was een terugkeer naar het duiken voor mij na een periode van niet duiken en het kon niet beter was. Hartelijk dank voor het organiseren van deze voor ons, we zouden graag Sharks Bay Umbi en Oonas Divers aanbevelen aan andere duikers.Met vriendelijke groetNina(Client geboekt via Oonasdivers Ltd, Groot-Brittannieb)
  • Islayne op 2013-Jun-29 20:22:51 zei Islayne

    Beste allemaal in Sharks Bay! Om maar te zeeggn een grote dank voor een fantastische maand heb ik - in het bijzonder aan Rob voor het maken van mijn DM natuurlijk leuk en niet eng als ik in eerste instantie bang dat het zou kunnen zijn! Iedereen was zo aardig voor me en ik had echt een geweldige tijd. Miss you all, zorgen en zeker zal u wederom zien (hopelijk binnenkort)! Mirka xxx

Informatie

Welkom op de website van Henriëttes Keramiek. Henriëttes Keramiek is een klein atelier in Urmond waar ik exclusieve handgevormde keramiek maak. Tevens geef ik keramiek-workshops en maak ik werkstukken in opdracht.

Contact

Henriëttes Keramiek
Graetheidelaan 47
6129 GD Urmond
Telefoon: 06-18881962
E-mail: info@henrietteskeramiek.nl